Producenci

    • PRZESYŁKA KURIERSKA
    • Szybka i bezpieczna płatność
    • E-raty

    Kup na raty

    Polityka prywatności

    Informacja:

    Sklep internetowy działający pod adresem www.moto-point.com.pl prowadzony jest przez Moto-Point Wrocław, z siedzibą przy ulicy Strachowskiego 21-25, 52-210 Wrocław, który jest jednocześnie administratorem wszystkich danych osobowych klientów.

    Ochrona danych osobowych (RODO)

    Dane osobowe przekazywane nam przez klientów sklepu, są wykorzystywane wyłącznie w celu: realizacji umowy. Podanie danych jest niezbędne do zawarcia umowy. W przypadku niepodania danych możliwe jest dokonanie zakupu jedynie w naszym sklepie stacjonarnym.
    Jeśli klient wyrazi na to zgodę, w celu informowania o nowych produktach, usługach oraz promocjach oferowanych przez sklep www.moto-point.com.pl 
    Dane osobowe nie są udostępniane innym podmiotom dla celów marketingowych.
    Każdy klient ma prawo dostępu do swoich danych oraz ich poprawiania - każdy klient po zarejestrowaniu się ma wgląd do swoich danych oraz może je zmieniać. Powierzone nam dane osobowe są przechowywane i zabezpieczone zgodnie z zasadami określonymi w obowiązujących przepisach prawa. W każdej chwili klient ma prawo do cofnięcia zgody na przetwarzanie jego danych osobowych oraz ich usunięcia z naszego systemu.

    Polityka plików cookies

    Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityka prywatności. Możesz określić przechowywanie i dostęp do plików cookies w Twojej przeglądarce.
    Dane zbierane podczas zamawiania:
    Podczas składania zamówienia na nasze produkty prosimy o podanie imienia, nazwiska, numeru NIP, adresu zamieszkania numeru telefonu, adresu email itp.
    Dane zbierane podczas rejestracji:
    Niektóre funkcje naszej strony wymagają rejestracji i logowania. Prosimy o Twój adres email oraz hasło.
    Dane zbierane automatycznie:
    Podczas wizyty na naszej stronie internetowej zbierane są dane dotyczące twojej wizyty np. Twój adres IP, rodzaj przeglądarki, nazwa systemu operacyjnego, które służą do celów statystycznych.
    W czasie gdy przesyłasz dane z formularza kontaktowego:
    przekazujesz imię i nazwisko adres strony, adres email, adres IP
    Wykorzystanie cookies (ciasteczek) służy do:
    - przechowywania informacji o użytkowniku-własne cookies-wysyłane podczas rejestracji, logowania, wysyłania zamówienia. korzystania z formularza kontaktowego i korzystania z serwisu jako osoba zalogowana
    - celów statystycznych-zewnętrzne cookies-Google Analytics administrator: Google Inc. z siedzibą w USA
    Jeżeli cenisz prywatność i nie zależy Ci na korzystaniu z powyższych funkcji serwisu możesz wyłączyć obsługę ciasteczek w przeglądarce.
    Wykorzystanie Twoich danych:
    Twoje dane nie będą sprzedawane podmiotom trzecim.
    Dane zbierana podczas rejestracji będą wykorzystane wyłącznie w celu umożliwienia Tobie zalogowanie do naszego systemu.
    Dane zbierane podczas składania zamówienia są wymagane i wykorzystane do realizacji zamówienia oraz wystawienia faktury VAT.
    Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.
    Dane zbierane podczas korespondencji będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytania.
    W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.
    W przypadku naruszenia prawa lub gdy będą lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.
    Zabezpieczenie danych osobowych:
    Twoje dane osobowe przechowywane są w bazie danych, która zabezpieczona jest przed wglądem osób trzecich.
    Zastrzegamy sobie prawo do zmiany powyższej polityki prywatności przez opublikowanie nowej polityki prywatności na naszej stronie


    Śledź nas na Facebooku