Producenci

  • Szybka i bezpieczna płatność
  • PRZESYŁKA KURIERSKA

Polityka prywatności

Informacja:

Sklep internetowy działający pod adresem www.moto-point.com.pl prowadzony jest przez Moto-Point Wrocław, z siedzibą przy ulicy Strachowskiego 21-25, 52-210 Wrocław, który jest jednocześnie administratorem wszystkich danych osobowych klientów.

Ochrona danych osobowych (RODO)

Dane osobowe przekazywane nam przez klientów sklepu, są wykorzystywane wyłącznie w celu: realizacji umowy. Podanie danych jest niezbędne do zawarcia umowy. W przypadku niepodania danych możliwe jest dokonanie zakupu jedynie w naszym sklepie stacjonarnym.
Jeśli klient wyrazi na to zgodę, w celu informowania o nowych produktach, usługach oraz promocjach oferowanych przez sklep www.moto-point.com.pl 
Dane osobowe nie są udostępniane innym podmiotom dla celów marketingowych.
Każdy klient ma prawo dostępu do swoich danych oraz ich poprawiania - każdy klient po zarejestrowaniu się ma wgląd do swoich danych oraz może je zmieniać. Powierzone nam dane osobowe są przechowywane i zabezpieczone zgodnie z zasadami określonymi w obowiązujących przepisach prawa. W każdej chwili klient ma prawo do cofnięcia zgody na przetwarzanie jego danych osobowych oraz ich usunięcia z naszego systemu.

Polityka plików cookies

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług zgodnie z polityka prywatności. Możesz określić przechowywanie i dostęp do plików cookies w Twojej przeglądarce.
Dane zbierane podczas zamawiania:
Podczas składania zamówienia na nasze produkty prosimy o podanie imienia, nazwiska, numeru NIP, adresu zamieszkania numeru telefonu, adresu email itp.
Dane zbierane podczas rejestracji:
Niektóre funkcje naszej strony wymagają rejestracji i logowania. Prosimy o Twój adres email oraz hasło.
Dane zbierane automatycznie:
Podczas wizyty na naszej stronie internetowej zbierane są dane dotyczące twojej wizyty np. Twój adres IP, rodzaj przeglądarki, nazwa systemu operacyjnego, które służą do celów statystycznych.
W czasie gdy przesyłasz dane z formularza kontaktowego:
przekazujesz imię i nazwisko adres strony, adres email, adres IP
Wykorzystanie cookies (ciasteczek) służy do:
- przechowywania informacji o użytkowniku-własne cookies-wysyłane podczas rejestracji, logowania, wysyłania zamówienia. korzystania z formularza kontaktowego i korzystania z serwisu jako osoba zalogowana
- celów statystycznych-zewnętrzne cookies-Google Analytics administrator: Google Inc. z siedzibą w USA
Jeżeli cenisz prywatność i nie zależy Ci na korzystaniu z powyższych funkcji serwisu możesz wyłączyć obsługę ciasteczek w przeglądarce.
Wykorzystanie Twoich danych:
Twoje dane nie będą sprzedawane podmiotom trzecim.
Dane zbierana podczas rejestracji będą wykorzystane wyłącznie w celu umożliwienia Tobie zalogowanie do naszego systemu.
Dane zbierane podczas składania zamówienia są wymagane i wykorzystane do realizacji zamówienia oraz wystawienia faktury VAT.
Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.
Dane zbierane podczas korespondencji będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytania.
W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.
W przypadku naruszenia prawa lub gdy będą lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.
Zabezpieczenie danych osobowych:
Twoje dane osobowe przechowywane są w bazie danych, która zabezpieczona jest przed wglądem osób trzecich.
Zastrzegamy sobie prawo do zmiany powyższej polityki prywatności przez opublikowanie nowej polityki prywatności na naszej stronie


Śledź nas na Facebooku